Lesrevistes.cat
FER-SE ELS TORRONS A CASA: UNA BONA MANERA D'ESTALVIAR
L'Era programa un curs de set hores per aprendre a fer els típics dolços de Nadal
dimarts 10 de desembre, de 4 a 7 de la tarda i dimarts 17 de desembre, de 4 a 8.
Fer-se els torrons, el tortell de Reis o fins i tot dolços d'altres països com el panettone pot ser una bona manera d'estalviar diners sense rebaixar qualitat. Elaborar la rebosteria nadalenca a casa ha perdut volada en els darrers decennis, però retrobar aquesta tradició és una aposta segura per fer encara més especials les properes festes i posar-se familiars i convidats a la butxaca.
En aquest sentit, L'Era ha programat un curs per aprendre a fer diferents tipus de torrons, tant els tradicionals com algun de més innovador. Laura Pérez Ortiz, dietista i nutricionista del Centre Alternatura, serà l'encarregada d'explicar com escollir els millors ingredients i com elaborar-los perquè resultin el màxim de saludables possibles i ens aportin beneficis nutricionals. En la segona sessió, l'Idris Cruz, especialista formador en l'elaboració de pa artesà i rebosteria catalana, explicarà com fer el tortell de Reis, el panettone i galetes de mantega per als postres de les festes nadalenques.
En total serà un curs curt de set hores repartit en dues sessions de tarda que es faran a l'edifici FUB, a les instal•lacions de l'Escola Agrària de Manresa. En concret el calendari previst és per al proper dimarts 10 de desembre, de 4 a 7 de la tarda i dimarts 17 de desembre, de 4 a 8. La inscripció costa 62 euros o bé 43,40 euros més 1,9 hores de moneda social de l'Ecoxarxa del Bages. Tothom interessat pot inscriure's a www.associaciolera.org, amb un missatge electrònic a neus@associaciolera.org o bé trucant al telèfon 938787035.
Compartir
 
 
Botó per tornar al principi de la pàgina
Icona Edita EDITA
appec> © copyright APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català) Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA > NIF: G-583 666 75 Tel.: 93 412 76 28 Fax: 93 412 14 36
e-mail:web@appec.cat Nº de Registre d'Associacions: 6246 > Avís Legal powered by bit-x0 L'APPEC no comparteix necessàriament les opinions de les persones col·laboradores