Lesrevistes.cat
MARATHON 342
Estiu 2015
Revista d'atletisme popular
D’interès pel caminant i pel corredor de curses populars. Revista especialitzada en: mitges maratons, curses de 10 km, curses en ruta, curses de muntanya, d’orientació.
SUMARI NOU EXEMPLAR DE REVISTA MARATHON
Aquests mes com a tema principal dediquem la portada a la gran maratoniana Paula Radcliffe qui a dit adéu a la competició com atleta professional a la passada marató de Londres, continuarà competint a tot el món però com a atleta popular. Pels que portem molts anys en el món de la marató, Paula era com una deessa que marcava un camí, la seva figura com a guanyadora sempre sortia a la premsa especialitzada o en el resum televisiu de les proves més importants del món. Encara que soni una mica protocol·lari hem de dir què "la trobarem a faltar". En la crònica que hem publicat en aquest número hem intentat remarcar els eixos més excel·lents de la seva vida atlètica però el seu currículum esportiu és tan impressionant que hauríem de haver-li dedicat mitja revista.
ALTRE TEMES D’AQUEST NÚMERO 342:
WE RUN BCN-BOMBERS: Gairebé 15.000 atletes van travessar la línia de meta de la cursa de Nike. ENTREVISTA A LISA ÖHBERG; Una turista de visita a la Ciutat Comtal en va ser la guanyadora de la We Run. PRÈVIA CORREBARRI: Obertes les inscripcions per a la quarta edició del 4 d’octubre. CRONICA GARMIN BARCELONA TRIATHLON: Mario Mola va aconseguir guanyar per segon vegada. WOMEN RACE SABADELL: Patrocinada per El Corte Inglés amb prop d’un miler de dones. THE FAMILY RUN. Esdeveniment familiar, esportiu i solidari al parc de la Ciutadella. CURSA FESTA MAJOR DE TERRASSA: La prova va mantenir la seva important participació. MARATONS DEL MÓN: Les notícies més importants. TRIATLONS DEL MÓN: Cesc Godoy, a dalt del podi. DIAMOND LEAGUE: Tres noves competicions. ENTREVISTA A RUNEDIA: Qui són i com va néixer aquest portal d’Internet de running? CURSES POPULARS: Cròniques de les proves Fira de Sant Isidre a Cardedeu, amb 1.153 atletes a meta, i Cursa de 10 km de Bellavista, gran èxit malgrat la coincidència amb altres proves veïnes. A les pàgines centrals, com és habitual trobareu el CALENDARI de les properes proves populars. Hi incloem les dades bàsiques de cada competició, amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la inscripció o demanar informació de la prova.
Si tot això us interessa però encara no rebeu la nostra revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS de MARATHON A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). ENGUANY OBSEQUIEM ELS NOUS SUBSCRIPTORS AMB UN BONIC BRAÇALET PER PORTAR EL MÒBIL durant els entrenaments. Subscripció més obsequis: 36 euros l’any (6 números).
Compartir
 
 
Botó per tornar al principi de la pàgina
Icona Edita EDITA
appec> © copyright APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català) Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA > NIF: G-583 666 75 Tel.: 93 412 76 28 Fax: 93 412 14 36
e-mail:web@appec.cat Nº de Registre d'Associacions: 6246 > Avís Legal powered by bit-x0 L'APPEC no comparteix necessàriament les opinions de les persones col·laboradores